Picture

Proiectul Nomad a inceput in 2011. Nu sunt prea multe de spus despre inceputuri, decat ca ma stiu cu DaOne din 2005 si de atunci am tot lucrat diferite piese. Lucram foarte bine impreuna, si asta se vede prin numarul de bucati pe care le-am lansat sub numele Nomad. Inca ne place sa facem acest hip-hop in stil romanesc, si ne gasiti pe Youtube. Piesa de rezistenta pana acum pare sa fie "Ea". Piesa mea preferata este "Oglinda".

Avram Marius Cristian
1/22/2013 05:15:06

Deci dupa mine , proiectul asta NOMAD este ceva senzational , sincer.. Deci nu este melodie facuta pana acum in colaborarea asta care sa nu-mi placa , sa nu rupa la propriu si la figurat..
Cand a iesit ''oglinda'' , am jurat ca melodie mai coinvolgenta ca asta n-am ascultat de cand ascult muzica asta.. Dar imediat dupa sia facut aparitia si AMNEZIE , care cu foarte putin depaseste ''oglinda'' care oricum e locul 2 all time..
Sincer abia astept urmatoarea capodopera de piesa..
O intrebare: O sa mai am onoarea sa ascult o piesa in colaborare cu NANE???...

Reply
2/16/2013 04:40:31

Salut,
Multumim mult de tot pentru aprecieri. Si noua ne plac cele doua piese pe care le-ai mentionat, desi doar Oglinda a prins. Iti multumim si noi la randul nostru ca ne asculti (si poate pentru ca ne dai muzica mai departe). In legatura cu Nane, nu cred ca se va intampla vreo colaborare prea curand. Dupa cum ai vazut, el e pe alte filme si colaborari :)

Reply
5/13/2014 00:13:58

The history of the automobile it is estimated that over 100000 patents and dozens of inventors created the modern automobile.

ReplyLeave a Reply.

    Cum descarc?

    Orice piesa se descarca prin apasarea "click dreapta" + "download"